facebooktwitterpinterest

67300 Karadeniz Ereğli Kültür Sanat ve Yaşam Dergisi adresi, iletişim bilgileri

67300 Karadeniz Ereğli Kültür Sanat ve Yaşam Dergisi

Hakkında

67300, Karadeniz Ereğli ile ilgili "ilk ve tek" Kültür-Sanat ve Yaşam dergisi.. Farklı meslek ve yaştan insanlardan.. Bize, memleketimize dair..

Hikayemiz

“67300” ne anlatıyor?
Özel bir çok bölümü ile Karadeniz Ereğli’ye, ülkemize ve dünyadan gezi noktalarına farklı bir gözle bakabilmeyi hedefleyen derginin köşeleri arasında; İçimizden biri, Baş Köşe, Seyahatname, Eskilerden Kim Kaldı, Tek kare, Ereğli’nin mesleklerinde başarılı simalarından oluşan yazarlar, şehirden haberler, mekanlar ve araştırma yazıları yer alıyor.

Hangi dili kullanıyor?
Türkçe olarak yayınlanan 67300 Kültür Sanat ve Yaşam Dergisi, Ereğli’nin düzenli çıkan kültür ve sanat yayınları arasında tek yayını. Bu özelliği ile Kdz.Ereğli’yi temsil ediyor, turistik bir amaç ve anlam taşıyor.

Kime anlatıyor?
Her yaştan insana hitap eden 67300 Kültür Sanat ve Yaşam Dergisi ’nin öncelikli hedef kitlesi Ereğlililer… Ancak zamanla internet üzerinden dünyanın her yerinden takipçi kazanıyor olacak. Yıl sonunda, özellikle 18-65 yaş aralığında, sosyo-ekonomik düzeyi ağırlıklı olarak A ve B sınıfından oluşan bir okuyucu kitlesine ulaşmayı amaçlıyoruz. www.tr67300 ve sosyal medya Tüm masaüstü ve mobil cihazlardan (cep telefonları, tablet, laptop) rahatlıkla ulaşılabilen 67300 Kültür Sanat ve Yaşam Dergisi nin sitesi, içeriğinde yer alan kelimeleri indeksliyor. Bu sayede google aramalarında reklam verenlerine avantaj sağlıyor. Tüm sayılar “animasyonlu
e-dergi” olarak okunabiliyor, pdf olarak indirilebiliyor. Ziyaretçilerin ortalama 3 dk zaman harcamasını hedeflediğimiz bu site sayesinde büyük bir hedef kitleye ulaşmak mümkün. Her sayı ortalama 30.000 üzerinde kişiye (sayı başına) ulaşacak. Sosyal medyada da etkin olarak yer alan 67300 Kültür Sanat ve Yaşam Dergisi , tüm içeriğini ücretsiz bir şekilde sergilediği paylaşımlarında sosyal medya kullanıcıları ile buluşuyor ve geniş bir kitle tarafından takip ediliyor.

Künye

<>

Adres: Meydanbaşı Caddesi Müftü Mahallesi Nimet Hoca Sokak No:18/7, 67320 Eregli, Bolu, Turkey
Telefon: +90 372 316 47 00
moc.liamg@00376rt



ilgili aramalar: 67300 şehirler, 67300 dergi
67300 Karadeniz Ereğli Kültür Sanat ve Yaşam Dergisi'nin yakınındaki benzeri yerler
Özenoğlu Reklam Özenoğlu Reklam 475 km � Reklama Dair Ne Varsa. Yillarin Verdiği Bilgi & Tecrübe İle Siz Değerli Müsterileri...
M. Nadi Taşçıoğlu M. Nadi Taşçıoğlu 476 km Online Satış Stratejileri ve Reklam Danışmanlığı
Webrenk Webrenk 476 km Araç kaplamada 1 numara, bence bölgenin en iyisi İsmail Bey’e çok teşekkürler....
Bu İçeriğe Yorum Yap