facebooktwitterpinterest

2138 Sayılı Yeniçiftlik Tarım Kredi Kooperatifi adresi, iletişim bilgileri

Adres: Yeniçiftlik Mahallesi, Bulvar Cd. No:47, 59760 Marmaraereğlisi/Tekirdağ, Türkiye
Telefon: (0282) 644 10 80


2138 Sayılı Yeniçiftlik Tarım Kredi Kooperatifi'nin yakınındaki benzeri yerler
Yorumlar
Çiftçilerin ihtiyacını karşılayan tüm ürünler bulunmaktadır. yine yerli üretim pirinç, zeytin, bal, fındık aklınoza gelebilecek her ürünü bulabilirsiniz.
Marketin soğuk ürünler et tavuk kıyma satmaması çok küçük olması istediğinizi bulmanızı zorlaştırıyor
Adından sanki bölgeye ait ürünler satılan bir yer gibi beklense de, içinde genelde çok az ürün var ve bölgeye ait değil.
Tarımla ilgili olarak aradığın birçok şeyi bulabileceğiniz bir yer.
Tek sorun çalışma saatleri çok düzensiz çoğu zaman kapalı
İstanbul'da da tarım kredi kooperatifima yükleme çok merak ediyordum fakat gezme fırsatım olmamıştı. Yolum düşmüşken buraya da uğrayıp bir araştırma yapmak istedim fakat çok fazla bir ürün çeşitliliği göremedim... belki ürün yelpazesi biraz daha arttırılırsa tercih edilebilir seviyeye gelmiş olur diye düşünüyorum. İçeride olan ürünlerin fiyatlarına baktığında bir tık daha düşük olduğu bir gerçek tabii ki.
Merhabalar bugün bir yakın arkadaşım sizden şeker gübresi alacağını söyleyip sizde bunu yüksek fiyat ve kilo üzerinden satabileceginizi söylemiştiniz hatta bunun satışını da yasak olduğunu söylemişsiniz madem yasak açık veya kapalı sizler nasıl bunun satışını yapıyorsunuz
kaymakam bey ve TTK ekibi ile güven veren kurum saygılar
Gerekse marketi gerekse kooperatif bürosundaki işleyiş çok güzel.Özellikle personellerin güleryüzü ve yardımsever olması beni çok mutlu etti. Her zaman tercih edeceğim, tavsiye ederim.
Fikir alabilirsiniz
Bu İçeriğe Yorum Yap