facebooktwitterpinterest

1071 AHLAT Selçuklu OTELİ adresi, iletişim bilgileri

1071 AHLAT Selçuklu OTELİ

Hakkında

1071 AHLAT Belediyesi Selçuklu Oteli hizmetinizde

Adres: ABDULLUH GÜL BULVARI / AHLAT, 13400 Ahlat, Bitlis
Telefon: 0434 412 49 96


Yorumlar
Otelin manzarasına ve içerisinde bulunduğu alana diyecek birşey yok, çok güzel ve yeşil. Ama odaları küçük, pis ve temizlik sorunu var, sıcak su yok. Odaya sadece iki kişilik yatak sığıyor ve size alan kalmıyor neredeyse. Manzarası güzel, yan taraftaki kafe tarzı işletmesi kafasına göre fiyat belirliyor
İnternetteki görsellere aldanıp gelmeyin! Odalar birçok pansiyon odasından kötü. Musluklar ve klozet bozuk, sıcak su akmıyor. Sadece gece dışarda kalmamak için tercih edilebilir, parasının hakkını kesinlikle vermeyen bir yer. Personel ilgisiz ve profesyonellikten uzak. Ahlat’ın enfes çehresinde kara bir leke gibi.
Ortamı yani göl, ağaçlar, çiçekler güzel ancak odalar eski ve normal bir otelde bulunan konforu yakalayamıyorsunuz. Hiç hijyenik değil. Personel ilgili değil. Fiyatının hakkını vermiyor.
Eklenen fotoğraflara aldanıp tatil için gitmeyin. Sahilin suyu iyice çekilmiş ve maalesef pislik içinde. Otel çok eski. Odalarda öyle yataklar fena sayılmaz ama cam ve perdeler çok kirliydi. Vee en kötüsü yanında düğün salonu olması. Biz geceyi geçirmek dinlenip uyumak için 1 gece kaldık ve gece 1 e kadar gürültüden uyuyamadık. Yine de mecbur kalınırsa kalınabilir kalite de.
Harika bir yer. Tam bir aile ortamı. Gülleri ağaçlarıyla cennet gibi. Yataklar rahat. Otel biraz eski ama detaya takilmazsaniz cok makul bir fiyata on numara bir tatil yapabilirsiniz.
20.08.2023 tarihinde uğradık Çay bahçesi güzeldi. Yanlız çayı beğenmedim. mescid yeterli değildi. Bahçesinde namaz kılmak zorunda kaldık.
Eylül ayının ilk haftası konaklama yapmamıza rağmen otel boş ve sakindi fakat odalar ve çarşaflar kirliydi defalarca temiz çarşaf istenildi gelmedi oda temizliği yapılacak denildi yapılmadı musluklara akıyor kapanmıyor b blok ikinci kat koridor lambalarının hiç biri yanmıyor defalarca düşme tehlikesi atlattık. Bunu da dile getirdik, 6 gün oldu halen çözüm yok .Ayrıca sahil olabildiğince kötü ve kokuyor 2 aile kaldık beklentilerimin bayağı altında 1 yıldız fakat zorunlu olduğu için yıldızlık bir durumu yok. konum olarak çok güzel ama gelişmiş bir işletme mantığına ve görsel düzene ihtiyacı var.
Odalar kötü duşakabinler bozuk açılıp kapanmıyorlar sıcak su bile yok. Otelin bahçesine de kır düğünü için 3 5 masa atmışlar saatlerdir susmayan müzik yüzünden dinlenemiyoruz. Odalara koydukları televizyonlar bozuk çalışmıyor. 4 sene önce geldiğimde çok güzeldi ama artık ücretini hak eden bir yer değil. Paranızla rezil olursunuz.Odalar: 1/5
Sakin , güzel bir aile konaklama yeri
Odalar çok bakımsız. Tuvalet banyo da iyi değil. Günlük 700 TL fiyat bunlar için çok fazla. Ama plajı ve bahçe düzeni güzel. İ yüzden konum 5 puanOdalar: 2/5
Bu İçeriğe Yorum Yap