facebooktwitterpinterest

0532 410 6671 Ankara Kilit Taşı adresi, iletişim bilgileri

0532 410 6671 Ankara Kilit Taşı

Hakkında

Ankara kilit taşı, Ankara kilit taşı firması, Ankara kilit taşı fiyatları, Kilit Taşı Ankara

Hikayemiz

Ankara’nın bilindik ilçelerinden olan Polatlı, ve diğer bütün lçelerinde sürekli gelişen ve nüfusu artan bir ilçedir. Polatlı’nın en bilinen yerleri geniş meydanlarıdır.
Bu yüzden meydanda yer alan kilitli parke taşları sayesinde kolay bir yürüyüş ve gezme imkanı sağlanmaktadır. Bir çok şehir merkezinde kilitli parke taşı yani diğer adıyla aşık taşı kullanılmaktadır. Bu taşlar oldukça dekoratif ve sıcak bir ortam katar kullanıldıkları yerlere. Ayrıca çok rahat bir yürüme ve araç sürme imkanı da tanırlar.
Ankara kilit taşı sadece meydanlarda değil, yeni yapılan konutlar için de çok sık tercih edilmektedir.
Polatlı Kilitli Taş Fiyatları
Kilitli taş parkeler evlerin yürüme yolu alanı yaratmak gereken yerlerde, meydanlarda ve aktivite alanlarında çok sık kullanılırlar.
Bir çok değişik model ve desende yapılabilen bu ürünler, çeşitli büyüklüklerde ve özelliklerdedir. Ama genelde kolay temizlenir olmaları ile tercih edilirler. Metrekare hesabı yapılarak Ankara kilit taşı fiyatları öğrenilir. Her model taşın fiyatı değişiklik gösterir ama çok az farklılık vardır.
Taşların uygulanacağı alanların ölçüleri alınarak bütçe çıkarılır ve en kısa sürede uygulanır. Ustalar tarafından uygulanılan kilitli taş parkelerin desenli yapılmaları mümkün olmaktadır.
Polatlı Kilitli Taş Firmaları
Ankara kilitli taş firmalarıbir çok uygulama yapan ve kurumsal ya da bireysel uygulamalar yapan firmalardır.
Bu firmalar arasında önemli bir yer edinmiş olan ekibimiz de, istediğiniz alanlara kilitli yaş uygulaması yaparak, alanlarınızı daha verimli kullanmanızı sağlamaktadır. Özellikle konut alanlarında çok tercih edilen ekibimiz, meydan ve parklarda da uygulamalar yapmaktadır.
Bu uygulamaların başarılı bir şekilde yapıldığı örnek işlerimizi görerek karar vermeniz ve istediğiniz modeli seçmeniz için diğer sayfalarımızı inceleyebilirsiniz.
Ankara Kilitli Taş Ustası
Kilitli taş parkelerin uygulanması için deneyimli bir ekip gerekir. Özel malzemeler kullanılarak yapılan kilitli parke taşı döşemesi, sağlam ve dayanıklı olarak yapılmazsa kısa sürede taşlar yerinden çıkar.
Sağlam bir montaj için mutlaka kilitli taş parke ustası olan bir ekiple çalışmanız gerekmektedir. Aksi takdirde paranız ziyan olur ve iyi bir uygulama yapılmadığından sürekli sorunlar yaşarsınız.

Adres: Pınarbaşı Mahallesi Yaşar kemal caddesi 129/5, 0600 Sincan, Ankara
Telefon: 05324106671


0532 410 6671 Ankara Kilit Taşı'ın yakınındaki benzeri yerler
Dayyen inşaat Mühendislik Dayyen inşaat Mühendislik 695 metre Mükemmel bir binamız oldu eskisiinden hiç bir eser kalmadı çok teşekkür ederim Latif ...
AZ-EL YAPI Dekorasyon AZ-EL YAPI Dekorasyon 2 km EV YENİLEME MERKEZİ SİNCAN
Emir Grup İzolasyon Emir Grup İzolasyon 2 km Ne deyim 5 yıldızlı emir grup...
DERYA - 1 INŞ. Malzemeleri. DERYA - 1 INŞ. Malzemeleri. 2 km İNSAAT SEKTÖRÜNÜN NAM SALAN İSMİ
Bordopal Bordopal 2 km Ankara'da istenilen ölçülerde sıfır ahşap palet üretimi yapan Bordopal, 2. el palet s...
Sincan kombi yedek parça Sincan kombi yedek parça 2 km baymak alarko eca buderus d.dokum ferroli baykan vaıllant vıessman ımmergas kombi yed...
Suneks Suneks 3 km
ÖZBAY Mobilya ÖZBAY Mobilya 3 km Bugün gittik alışveriş yaptık Songül hanım çok nazik ve Güler yüzlü fiyat konusunda ...
Çağdaş GRUP Dekorasyon Inş.ltd.şti. Çağdaş GRUP Dekorasyon Inş.ltd.şti. 5 km Firmamız 1989 yılından bu yana inşaat malzemeleri satışı ve yapı dekorasyon sektöründ...
Yorumlar
Ben usta kilit taşı
Fiyat analizi olsa iyi olur
Çevre düzenleme peyzaj çalışmalarında çalışıla bilecek en doğru firma
Kaliteli işçilik herkese tavsiye edilir
Bu İçeriğe Yorum Yap